Αχαϊα: Αιμοδοσία στις 16/1 στην Χαλανδρίτσα από το σύλλογο εθελοντών

13.01.2022 / 12:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ethelontiki-aimodosia

Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει την Κυριακή 16/1 στην Χρυσοπηγή Ερυμάνθου με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για να καλυφτούν οι αυξημένες ανήκες που υπάρχουν.

Την αιμοδοσία διοργανώνει ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» προγραμματίζει :

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Χρυσοπηγή Ερυμάνθου την Κυριακή 16/1/2022 κ. ώρα 09:30-13:30 στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο την Τ.Κοινότητα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν.Παμμέγιστων Ταξιαρχών Χρυσοπηγής!!

Μένουμε ασφαλείς!!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που ορίζει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.Μάσκες γάντια αντισηπτικά αποστάσεις!

Αγαπητά μέλη αγαπητοί συμπολίτες βιώνουμε δύσκολες μέρες λόγω του covid-19.

Οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες.Οι πάσχοντες συνάνθρωποι μας έχουν την ανάγκη μας. Ελπίζουν, εύχονται και προσεύχονται στη βοήθεια μας!!

Θα τους αγνοήσουμε;

Δώστε αίμα δώστε αγάπη δώστε ζωή είναι στο χέρι σας!

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και κάθε καλό»!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα