Κάρολος: Αναζητά προσωπικό για το κάστρο Μπαλμόραλ

25.04.2024 / 7:32
karolos_copy_20

Το κάστρο Μπαλμόραλ, η βασιλική κατοικία των Βρετανών γαλαζοαίματων και του Βασιλιά Καρόλου, όπου περνούν παραδοσιακά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έβαλε αγγελία και αναζητά προσωπικό με την αγγελία να γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και όχι άδικα.

Στο επιβλητικό Κάστρο απασχολούνται συνολικά 50 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης και από 50 μέχρι 100 εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης, ωστόσο χρειάζονται “ενισχύσεις”.

«Αναζητούμε ανθρώπους με πάθος για να έρθουν στην ομάδας μας σε ποικίλες θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης. Φανταστείτε τον εαυτό σας να εργάζεται με μια αφοριωμένη ομάδα μέσα στα μαγευτικά τοπία των Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας. Αν είστε ενθουσιώδης και τα πάτε καλά σε ένα περιβάλλον που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε», αναφέρει η σχετική αγγελία αναζήτησης προσωπικού, η οποία αναρτήθηκε στο Instagram στις 12 Απριλίου.

Η αγγελία, διευκρινίζει πως όποιος επιθυμεί να κάνει αίτηση κα να στείλει βιογραφικό, μπορεί να στείλει μέιλ στο recruitment@balmoralcastle.com. Οι θέσεις εργασίας είναι 1. για πλήρους απασχόλησης διευθυντή του καταστήματος δώρων, το οποίο βρίσκεται εντός του κάστρου, 2. για εποχικούς ξεναγούς, πλήρους και μερικής απασχόλησης και 3. για εποχικό προσωπικό πλήρους και μερικής απασχόλησης για το εστιατόριο του βασιλικού κάστρου.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Απριλίου το Κάστρο του Μπαλμόραλ είχε ανακοινώσει πως ο βασιλιάς Κάρολος θα ανοίξει τις πύλες της βασιλικής κατοικίας για όλους, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, πριν ο ίδιος και η βασίλισσα Καμίλα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Σκωτία. Όμως, η ξενάγηση μαζί με το απογευματινό τσάι κοστίζουν 175 ευρώ το άτομο. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση θα ξεναγούνται μόνο 40 άτομα ανά ημέρα σε ομάδες των 10 ατόμων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τώρα το κοινό είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί μόνο στους εξωτερικούς χώρους και στην αίθουσα χορού του κάστρου, όπου είχε τοποθετηθεί το φέρετρο της εκλιπούσης βασίλισσας Ελισάβετ, μετά τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022. Το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ το άτομο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα