Έβελυν Καζαντζόγλου: «Με έβλεπαν και έλεγαν ότι δεν έχω άστρο»

25.04.2024 / 7:32
kazantzoglou123

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Έβελυν Καζαντζόγλου στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο εξήγησε γιατί ήταν δύσκολα τα βήματα στον χώρο της μόδας όταν ελάχιστοι πίστευαν σε εκείνη.

Ήταν εύκολα τα χρόνια μέχρι να εδραιωθείς στη δουλειά σου;

Καθόλου. Το μόνο πράγμα που με κράτησε σε αυτή τη δουλειά ήταν η ίδια η αγάπη που ένιωθα γι’ αυτή. Για πολλά χρόνια δεν ευχαριστούσα κανέναν, με έβλεπαν και έλεγαν ότι δεν έχω άστρο. Μου έλεγαν ότι δεν κάνω, έπαιρνα συνέχεια απορρίψεις, μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω, να μην επενδύσω σε αυτή τη δουλειά και άλλα πολλά τέτοια. Εγώ φυσικά δεν το πίστευα αυτό. Πίστευα ότι, με το να δουλεύω σκληρά να είμαι επαγγελματίας και σωστή, κάποια στιγμή θα έρθει κι η σειρά μου.

Αυτό που λένε οι πιο παλιοί, «περίμενε τη σειρά σου», πιστεύω πολύ ότι ισχύει. Όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με πάθος, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να σε βρει. Βεβαίως επένδυσα πολύ στο εξωτερικό και σε πράγματα που οι περισσότερες δεν τα επιχείρησαν και δεν επένδυσαν σε αυτά. Οι περισσότερες έκαναν μια πολύ ωραία καριέρα στην Ελλάδα, δεν μπήκαν στη διαδικασία να προσπαθήσουν στο εξωτερικό. Εγώ πίστεψα ότι μπορώ να τα καταφέρω έξω και έτσι και έγινε.

zappit.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα