Ομελέτα ναι μεν αλλά με λαχανικά που θα τις χαρίσουν ακόμη ωραιότερη γεύση και θρέψη.
Συστατικά
2 αυγά
5-6 φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο
1/2 κονσέρβα αρακά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
30 -50 gr γραβιέρα κομμένο σε μικρά καρέ
αλάτι
πιπέρι
Ρίχνεις το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτεις το μπρόκολο
Το γυρίζεις με την ξύλινη κουτάλα για να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάς τα αυγά, τα αλατίζεις και τα ρίχνεις στο τηγάνι μαζί με τον αρακά
Όταν αρχίσουν να ψήνονται προσθέτεις το τυρί
Μόλις πάρει χρώμα από την μία πλευρά την γυρίζεις
Τη σερβίρεις ζεστή.