Πάτρα: Πού γίνονται σήμερα rapid test

03.03.2021 / 7:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
patra-xekinisan-ta-rapid-

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συνεχίζονται με την συνεργασία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό των κρουσμάτων που δεν φέρουν εμφανή συμπτώματα του νέου κορωνοϊού και ενισχύουν τη διασπορά της νόσου. Για σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Πάτρας, του 3ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και 3ου
Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, στους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους του ΚΕΦΙΑΠ, στους φιλοξενούμενους και το προσωπικό της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο» στα Καλάβρυτα, στο προσωπικό της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων και στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΜΑΧΗΤΕΣ».
Παράλληλα, δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Γεωργίου, για το ευρύ κοινό, κατά τις πρωινές ώρες. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από έμπειρα στελέχη του ΕΟΔΥ με rapid test.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα