Δείτε σε ποια σημεία της Αχαΐας θα γίνουν δωρεάν rapid test το επόμενο τριήμερο

13.05.2022 / 15:20
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
rapid-test

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι στο ευρύ κοινό  με στόχο τον περιορισμό του κορονοιου με τη 6η ΥΠΕ να ανακοινώνει σε ποια σημεία  της Αχαΐας θα γίνουν έλεγχοι το επόμενο τριήμερο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.

Για αύριο Σάββατο 14 Μαΐου και την Κυριακή 15 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15)  για το ευρύ κοινό.

Για τη Δευτέρα 16 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15) στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων « ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην πλατεία Βουδ (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα