ΤΟΝ «ΕΠΙΑΣΕ» Η ΝΥΦΗ… ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! Γαμπρός έβαλε αγγελία και ζητούσε «λαγουδάκια» για το μπάτσελορ | dete

ΤΟΝ «ΕΠΙΑΣΕ» Η ΝΥΦΗ… ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! Γαμπρός έβαλε αγγελία και ζητούσε «λαγουδάκια» για το μπάτσελορ

Και πόσα δεν έχουν γραφτεί για τα μπάτσελορ πάρτι ανδρών και γυναικών στην Πάτρα. Κάποια εκ των οποίων μετατρέπονται σε «ροζ» πάρτι, ενώ προ μηνών όπως είχε αποκαλύψει ο «Κόσμος», ένα εξ αυτών κατέληξε σε διαζύγιο… την επομένη του γάμου, αφού η νύφη ανακάλυψε πως ο γαμπρός είχε μεταβεί με φίλους του στην Μύκονο και πάνω σε σκάφος έκαναν όργια με δύο «επώνυμες» tv personalities οι οποίες… κάνουν και βίζιτα!

Πολλοί λοιπόν «γαμπροί» σχεδιάζουν ένα «καλό μενού» για το μπάτσελόρ τους: "Λαγουδάκια", αισθησιακές χορεύτριες (για τους κλασικούς), δούλες με μαστίγια (για πιο προχωρημένες καταστάσεις), "κλαρίνα" (για τους παραδοσιακούς) και τέλος πάντως, το κάτι ξεχωριστό που επιλέγει ο κουμπάρος και η παρέα, κρατώντας το συνήθως για έκπληξη στον μελλόνυμφο που συνήθως περιμένει αυτή την βραδιά με  ανυπομονησία.

Πατρινός όμως γαμπρός αποδείχτηκε πιο ανυπόμονος από ότι έπρεπε και πήρε την κατάσταση στα χέρια του, αδιαφορώντας για το τι ετοίμαζε η παρέα του για το μπάτσελορ.

Μαζί με την αγγελία του γάμου που έδωσε ως είθισται σε εφημερίδα της Πάτρας, συνοδευόμενος από την μέλλουσα μνηστή του, μπόρεσε και πέρασε στην γραμματεία, χωρίς να το πάρει η καλή του χαμπάρι, μια αγγελία στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ αναζητούσε "λαγουδάκια" για το prive πάρτι που ετοίμαζε πριν από το γάμο του.

Στην αγγελία μιλούσε για υψηλές αμοιβές, ενώ τόνιζε ότι το πάρτι θα γινόταν σε ιδιωτικό χώρο. Προφανώς μη βρίσκοντας αυτό που αναζητούσε, είπε με την αγγελία αντί να βρει ο "Μωάμεθ το βουνό" να... βρει το βουνό τον Μωάμεθ.

Το μεγάλο του λάθος όμως ήταν ότι στην αγγελία για τα "λαγουδάκια" έδινε το τηλέφωνο του για το ενδιαφερόμενο γραφείο που θα ανταποκρίνονταν στην πρόσκληση του, μη σκεπτόμενος ότι στην ίδια εφημερίδα υπήρχε και η αγγελία του γάμου του.

Κατά συνέπεια το συγκεκριμένο φύλλο θα το έπαιρναν όχι μόνο οι μισοί συγγενείς της νύφης, αλλά και η ίδια που γνώριζε τον αριθμό του κινητού του.

Και το κακό έγινε. Η μέλλουσα νύφη έχοντας αγωνία για να δει στην εφημερίδα την αγγελία του γάμου της, είδε σε μία άλλη σελίδα το κινητό του καλού της που αναζητούσε "λαγουδάκια".

Σύμφωνα με όσα μάθαμε ο γάμος ευτυχώς θα γίνει. Η νύφη κράτησε μία εχέμυθη στάση και δεν το είπε στους δικούς της και στους συγγενείς του αφού πρώτα έσουρε τα εξ αμάξης στον καλό της. Υπό έναν απαράβατο όρο τον συγχώρεσε: Μπάτσελορ πριν από τον γάμο δεν έχει...