Βίντεο – σοκ: Η στιγμή της συμπλοκής που οδήγησε στο φονικό στο Νέο Σούλι της Πάτρας | dete

Βίντεο - σοκ: Η στιγμή της συμπλοκής που οδήγησε στο φονικό στο Νέο Σούλι της Πάτρας

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας βρίσκεται το κλειστό κύκλωμα καταγραφής που δείχνει καρέ – καρέ το πως έγινε το φονικό με θύμα τον 41χρονο Κώστα Δημόπουλο λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Ανω Σούλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί γνωρίζουν καλά πως έγινε η συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη, εφόσον έχουν αποτυπωθεί όλς οι κινήσεις. Το θύμα – σύμφωνα με την Αστυνομία – διέρρηξε το συνεργείο. Οταν το αντελήφθη ο ιδιοκτήτης πήγε στο σημείο και διαπληκτίστηκε με τον δράστη. Στη συνέχεια, φέρεται το θύμα να επέστρεψε κρατώντας καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη, ο οποίος «απάντησε» με το πστόλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο δικηγόρος του δράστη Άγγελος Στεργιόπουλος δήλωσε στο  πως ο εντολέας του ήταν σε άμυνα και γι αυτό πυροβόλησε. Υπογράμμισε, ότι σε βάρος του θύματος είχε υποβληθεί μήνυση για απειλές και εμπρησμό αυτοκινήτων που βρίσκονταν μέσα στο συνεργείο, ενώ είχαν κατατεθεί και ασφαλιστικά μέτρα έτσι ώστε το θύμα να μην επιτρέπεται να προσεγγίσει την επιχείρηση του δράστη σε απόσταση 30 μέτρων.

Δείτε το βίντεο: