Παγωτό με πασχαλινά κουλούρια

28.04.2022 / 9:30
pagoto-mpiskoto-500

Γευστικότατο και πανεύκολο παγωτό με πασχαλινά κουλούρια που περίσσεψαν από τον Πέτρο Συρίγο. Η γεύση του θα σας ξετρελάνει και πλέον δεν θα λείπει από την κατάψυξή σας.

Υλικά

500 γραμμ. κρέμα γάλακτος
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
200 γραμμ. από τα πασχαλινά κουλούρια

Διαδικασία

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνετε το μίγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες.

Το βγάζετε και το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά. Το μεταφέρετε και πάλι στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντάς το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίσετε ενδιάμεσα με τα χοντροκομμένα κουλούρια. Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.

Μπορείτε να βάλετε και σταγόνες σοκολάτας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα