Αχαΐα: Δείτε σε ποια σημεία θα γίνουν έλεγχοι στις 25/1

24.01.2022 / 14:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
rapid-test-4

Κανονικά θα συνεχιστούν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο ευρύ κοινό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού  ε την 6η ΥΟΠΕ να ανακοινώνει τα σημεία που θα γίνουν οι έλεγχοι στην Αχαΐα.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.

Για αύριο Τρίτη  25 Ιανουαρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί  έλεγχοι αποτελούν σημαντικό  εργαλείο στην προσπάθεια αποφυγής της διασποράς του νέου κορονοιού και διενεργούνται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests”.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Πιεστική παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της πόλης, δείτε τι συμβαίνει σε Ρίο και “Αγ. Ανδρεα”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα