Η ανάρτηση Ν. Νικολόπουλου που είχε «πέραση» στα Αθηναϊκά ΜΜΕ | dete

Η ανάρτηση Ν. Νικολόπουλου που είχε «πέραση» στα Αθηναϊκά ΜΜΕ

Εγραψε ο πρώην βουλευτής: “Αδέρφια Χριστός Ανέστη. Μπήκα σήμερα το πρωί στην εκκλησία και είδα γεμάτα τα καθίσματα με κόκκινες ταινίες ώστε να αναγκάζουν τους ανθρώπους να μένουν μακρυά. Πέρα από το ότι το εκκλησίασμα έχει μειωθεί δραστικά αισθάνθηκα πως ζω μια τραγική κατάσταση γελοιοποίησης και της πίστης και της Εκκλησίας. Ένιωσα πως ζω σε μια κατάσταση ανυπόφορης υποκρισίας. Όλη η υμνολογία αναστάσιμη πασχαλινή και παντού γύρω μου απολυμαντικά και κόκκινες απαγορευτικές ταινίες. Δεν είναι δυνατόν η Εκκλησία αντί για χαρά και ελευθερία από κάθε φόβο να γίνεται φορέας φόβου και τρομοκράτησης

Αυτό είναι προδοτικό. Δεν άντεξα και όταν έγινε η απόλυση και έφυγε ο κόσμος ξεκόλλησα από τα καθίσματα όλες τις κόκκινες ταινίες που θύμιζαν στάβλο. Οι υπεύθυνοι κάλεσαν την αστυνομία. τους είπα πως γελοιοποιούν την πίστη. Όλη η υμνολογία μιλούσε για την νίκη επί του θανάτου και την νίκη επί του φόβου και όλη η εκκλησία ήταν γεμάτη φόβο και τρομοκρατία. Είπα στον ιερέα πως δεν είμαστε ζώα και πως η εκκλησία δεν είναι στάβλος. Περιμένω τώρα να έρθουν να με συλλάβουν για το έγκλημα που επιτέλεσα"

Με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση και την αναδημοσίευση της από τα ΜΜΕ έκαναν περιζήτητο τον Ν. Νικολόπουλο σε Αθηναϊκά ΜΜΕ. Βέβαια αν και δεν μας έχει συνηθίσει, αρνήθηκε κάθε εμφάνιση.