ΠΑΤΡΑ: Ο Τσακίρης δεν έβαλε τέντες στις σκηνές… και τα “μούσκεψε” στην τελετή έναρξης! Τον είχαν προειδοποιήσει… αλλά δεν άκουγε κανέναν! | dete

ΠΑΤΡΑ: Ο Τσακίρης δεν έβαλε τέντες στις σκηνές... και τα "μούσκεψε" στην τελετή έναρξης! Τον είχαν προειδοποιήσει... αλλά δεν άκουγε κανέναν!

Με πυροτεχνήματα,. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού. Η οποία ήταν η πιο μικρή σε διάρκεια από άλλες φορές λόγω βροχής. Τι και αν όλοι οι συμμετέχοντες είχαν προετοιμαστει, ελάχιστα παρουσιάστηκαν. Η επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ κ. Τσακιρη να μην σκεπάζει τις δύο σκηνές και την πασαρέλα που είχε στηθεί στην Πλατεία Γεωργίου έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είχε στόχο να βλέπουν όλοι καθαρό ουρανό χωρίς στέγαστρο αλλά ο ουρανός μας τιμώρησε με βροχή. Σύφμωνα με πληροφορίες, τεχνικοί είχαν προειδοποιήσει τον κ. Τσακίρη, αλλά εκείνος... δεν άκουγε κανέναν. Το σκηνοθετικό του "μάτι" ήθελε να βλέπει ουρανό πάνω από τις σκηνές, μόνο που ο ουρανός... τον "έφτυσε" και μάλιστα για τα καλά! Η τελετή έπρεπε να ξεκινήσει στις 8 και τελικά ξεκινησε στις 21.15. Και κράτησε λίγα λεπτά. Η παρουσιάστρια Νατάσα Τραγουστή παρουσίασε τα βραβευμένα πληρώματα των τελευταίων ετών τα οποία παρέλασαν επί σκηνής και με βροχή. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κήρυξε την έναξη του πατρινού Καρναβαλιού.

Φυσικά δεν ακούστηκαν οι ορχήστρες, η Νίνα Λοτσάρη, η Βασιλική Καραγιάννη, αφού τα πάντα… ήσαν μούσκεμα. Οι πατρινοί πάντως κρατώντας ομπρέλες γέμισαν την Πλατεία. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η κάθοδος της ομάδας με τα κρουστά και του τελάλη.