Mερίδες: 6
Χρόνος: 15’
Βαθμός: 1
Υλικά
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
1 φλιτζ. πραλίνα φουντουκιού
Διαδικασία
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το εβαπορέ, το ζαχαρούχο και τη βανίλια και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Σταδιακά προσθέτετε την πραλίνα φουντουκιού και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 3 λεπτά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρετε πασπαλισμένο με χοντροκομμένα αμύγδαλα.
Από το περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV που κυκλοφορεί με την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου