Κοτόπουλο με ανθότυρο και πιπεριές

12.12.2020 / 8:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kotopoulo_piperies

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε και από τις δύο πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.

Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και αφήνετε το φαγητό σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά.

Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.

Μπορείτε να ρίξετε το ανθότυρο κομμένο σε κύβους και να το αφήσετε πάνω στη φωτιά για ένα λεπτό ή μπορείτε να το βάλετε ωμό μέσα στη σάλτσα.

Υλικά

Για 2 άτομα

2 μπούτια κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
2 ντομάτες
100 γραμμάρια ανθότυρο, κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα