Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Κανελλόπουλου (φωτό)

01.10.2023 / 10:41
382243874_1946630755708794_6913657822623870248_n

O υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Κανελλόπουλος, συνεχίζοντας δυναμικά την προεκλογική του περιοδεία, επισκέφτηκε χθες τη Δημοτική Ενότητας Αροανίας και μίλησε στα Τριπόταμα, όπου ανέπτυξε το πρόγραμμα και τις βασικές θέσεις του Συνδυασμού του (όπως συγκροτημένο πρόγραμμα για να γίνει ο Δήμος πόλος έλξης επιχειρηματιών, δημιουργία υποδομών ώστε να υπάρχει τουρισμό 365 μέρες το έτος, ενίσχυση πρωτογενή τομέα (γεωργία και κτηνοτροφία), ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου, κοινωνικό πρόσωπο για καλύτερη ποιότητα ζωής σ’ όλο το Δήμο κ.α.).

Επίσης, επεσήμανε με έμφαση τα τοπικά προβλήματα για τα οποία διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα δώσει άμεση προτεραιότητα στην επίλυσή τους (όπως αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού Δημαρχείου Αροανίας, ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Ψωφίδος, χάραξη μονοπατιών και ειδικών ορειβατικών διαδρομών με σκοπό την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος, π.χ. χάραξη παραποτάμιου μονοπατιού στο βραχίονα του Ερυμάνθου από την Ιερά Μονή Πορετσού μέχρι τα Τριπόταμα).

Παρά τη βροχόπτωση, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, ο οποίος με τις επευφημίες και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τα χειροκροτήματά τους, εξέφρασαν την επιθυμία για την αλλαγή στο Δήμο. Στο τέλος ο κόσμος ενθουσιασμένος χαιρέτησε προσωπικά τον κύριο Κανελλόπουλο δείχνοντας την απόφαση του να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει για την αλλαγή στο Δήμο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα