Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος στον Plus Media: «Άλλη κατεύθυνση στον τελματωμένο Δήμο»

16.07.2023 / 13:00
received_823053356037846

του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΓΚΟΛΗ

Για «τελματωμένο Δήμο, χωρίς κανένα μεγάλο έργο τα τελευταία χρόνια, οικονομικά κατεστραμμένο, που η λειτουργία του δεν τιμά τους πολίτες», έκανε λόγο, σε συνέντευξή του στον Max Fm 93,4 και στο Achaia TV, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, προσθέτοντας ότι «η παράταξή του είναι έτοιμη να αλλάξει κατεύθυνση στον τόπο».

Δύο είναι τα μηνύματα που περνάμε με το όνομα του συνδυασμού μας «ΑΝΑπτυξιακή Πνοή», είπε εισαγωγικά ο κ. Αλεξόπουλος: «Η ανάπτυξη του Δήμου που θα τονώσει την οικονομία του και η αναπνοή των υγιών δυνάμεων που πιέζονται και ασφυκτιούν από την έλλειψη οράματος, στόχων και αποτελέσματος. Των δυνάμεων που μοιάζουν με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, βλέποντας τον τόπο τους, με την πλούσια ομορφιά και τους πλουτοπαραγωγικές πηγές, ανεκμετάλλευτο».

«Δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα, στην αγροτική οδοποιία, στην αγροκτηνοτροφία, το νερό, τον τουρισμό, στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της Στροφυλιάς, της βιομηχανικής περιοχής και της αστικής Κάτω Αχαΐας, ο Δήμος θα είναι ελκυστικός», πρόσθεσε.

«Να προσέχουμε τι λέμε…»

Επίσης, κατά τον επικεφαλής της «ΑΝΑπτυξιακής Πνοής», τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη της παράταξής του, «προχωράμε με βάση αρχές και αξίες, χωρίς μεγάλα λόγια και αποφεύγοντας να απαντάμε σε προκλήσεις». Σχετικά, δε, με τις αποχωρήσεις στελεχών από την παράταξη του Φίλιππου Λιάκου με κατεύθυνση τον Σπύρο Μυλωνά, τα οποία παλιότερα είχαν έντονες αντιμαχίες με τον νυν Δήμαρχο, σχολίασε: «Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε σε προγενέστερο επίπεδο καθώς μπορεί αργότερα να μας διαψεύσει ο χρόνος. Κάποια από τις δύο πλευρές έχει κάνει λάθος. Είχαν ειπωθεί βαριές εκφράσεις μεταξύ τους».

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε στις εκλογές. Αυτό βλέπω στον κόσμο. Αυτό αντιπροσωπεύει το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιό μας, στο οποίο έχουν ενταχθεί νέα στελέχη, έμπειροι αυτοδιοικητικοί και άνθρωποι με όρεξη και πείσμα», δήλωσε κλείνοντας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νεολόγος*

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα