Σπανάκης: Η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη με ουσιαστική ατζέντα

17.05.2024 / 7:55
spanakis.jpg

Την ενίσχυση της ΝΔ στις επικείμενες ευερωεκλογές ώστε οι πολίτες να «στείλουν αξιόλογους εκπροσώπους στο ευρωεκοινοβούλιο, τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης από τα Χανιά.

«Να ενισχυθεί η κυβέρνηση από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, να διατηρηθεί το κύρος της Νέας Δημοκρατίας ως κόμμα στην Ευρώπη και να στείλουν οι πολίτες με την ψήφο τους αξιόλογους ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο, μέσα από μία λίστα υποψηφίων που είναι η πιο αξιόλογη και δυνατή στην ιστορία του κόμματος», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης από τα Χανιά κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο που περιόδευσε σήμερα στα Χανιά, στο δήμο Κισσάμου, αποτελούμενο από τον υφυπουργό, τον βουλευτή Δυτ. Αττικής Γιάννη Λοβέρδο και την γ.γ. του νεοσύστατου υπουργείου Οικογενείας και Κοινωνικής Συνοχής κα Στέφου, από κοινού με τους βουλευτές του νομού, επικοινώνησε με επιχειρηματίες, στελέχη του κόμματος, πολίτες και συνομίλησε με φορείς και αυτοδιοικητικούς, θέλοντας να υπενθυμίσει σε θεσμικούς και πολίτες το διεκδικητικό πλαίσιο και την ατζέντα των ευρωεκλογών, καθώς να ενημερώσει και για το έργο της κυβέρνησης, το οποίο, όπως ανέφερε ο υφυπουργός κ. Σπανάκης:

«Αφορά όλα όσα μπορούν να ενδυναμώσουν το πλαίσιο διεκδικήσεων μας, από το νέο Ταμείο Ανάκαμψης, τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική που θα λύσει θέματα και προβλήματα στη χώρα, αλλά και στο νομό Χανίων, καθώς και το γεγονός πως η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα, πρέπει να διαμορφώσει μία κοινή πολιτική για το μεταναστευτικό, την άμυνα, κυρίως όμως μία κοινή πολιτική της επόμενης μέρας για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της εισαγόμενης ακρίβειας που πλήττει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα