Κώστας Φραγκολιάς για Άρη Σοϊλέδη: “Έχουμε πάψει να μιλάμε..”

17.05.2024 / 20:57
ka 27

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον Άρη Σοϊλέδη και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα όσα λέγονται μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να τοποθετηθεί.

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day πως ο ίδιος δεν έχει πλέον επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη και εξήγησε τον λόγο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε πως είχε πάρει κάποιες φορές τηλέφωνο τον Άρη Σοϊλέδη και εκείνος ούτε το σήκωσε, ούτε τον πήρε πίσω. Παρά μόνο μία φορά, για να του κλείσει ένα τραπέζι σε ένα μαγαζί.

“Με τον Άρη έχουμε πάψει να μιλάμε. Δεν έχει να κάνει όμως με τον Άρη και τη Μαρία και τι έγινε μεταξύ τους. Πήρα τον Άρη τηλέφωνο 3-4 φορές το διάστημα που έλειπε η Μαρία. Δεν το σήκωσε ποτέ και δεν με πήρε ποτέ πίσω. Και μάλιστα μια φορά που χρειάστηκε κάτι, να κλείσω ένα τραπέζι για μια μεγάλη παρέα που είχε από την Κρήτη, με χαρά το έκανα” είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα ήταν ένας από τους κουμπάρους στον γάμο της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα