Να κάνουμε την Αχαΐα «γαλάζια»

23.10.2021 / 9:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kounavis

Του Αντώνη Κουνάβη

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές που αφορούν την προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να διευκρινίσω δημοσίως γιατί τη διεκδικώ, ζητώντας την ψήφο των μελών μας.
Οι λόγοι που αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος είναι οι εξής:
*Ανήκω στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη από τα γεννοφάσκια μου και έδωσα επί δεκαετίες με πανάξιους συνοδοιπόρους μεγάλους αγώνες, σε δύσκολους καιρούς, για την εμπέδωση και την εδραίωση των ιδεών και αξιών μας, που δικαιώθηκαν κατόπιν από την Ιστορία, αλλά πρώτα και πάνω απ’ όλα από την ίδια τη ζωή.
*Η υποψηφιότητα μου δεν κρύβει καμία απολύτως σκοπιμότητα, καμία απολύτως υστεροβουλία, καθώς δεν αποσκοπώ μέσω της προεδρίας της ΔΕΕΠ, όντας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, σε καμία κρατικοδίαιτη, πολιτική, θέση. Είναι ευρέως γνωστό ότι δεν προέρχομαι από κανένα πολιτικό «τζάκι», ούτε είμαι ο «εκλεκτός» κανενός.
Προέρχομαι από την κοινωνία, στην κοινωνία απευθύνομαι, και εν μέσω των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών, ως πρώτος μεταξύ ίσων συναγωνιστών.
*Θέλω να καταστήσω τη ΔΕΕΠ μια λειτουργική οργάνωση, τα γραφεία της οποίας θα είναι ανοικτά για όλες και όλους, ώστε με γνώμονα τη συνεργασία με τους βουλευτές μας, τα στελέχη μας, τα μέλη μας και τους αρμόδιους φορείς, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο για την παράταξη μας, όσο και για τον τόπο μας.
*Για μένα η κομματική ενότητα και η ομοψυχία είναι μονόδρομος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, την επομένη των εσωκομματικών εκλογών, σε ό, τι με αφορά, δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θα επιδιώξω να είμαστε μια γροθιά.
Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Απέναντι μας θα βρίσκονται οι ιδεοληψίες των αντιπάλων μας, οι παθογένειες αποτυχημένων πολιτικών του παρελθόντος, αλλά και τα προβλήματα του νομού μας, σε συνδυασμό με τις προκλήσεις του μέλλοντος.
*Επομένως, με γνώμονα τους πολύχρονους αγώνες μου, την εμπειρία μου και την ανιδιοτελή προσφορά μου, ζητώ τώρα τη στήριξη των Νεοδημοκρατισών και των Νεοδημοκρατών, ώστε να κάνουμε όλες και όλοι μαζί τη μεγάλη επανεκκίνηση για τη λειτουργία της Οργάνωσης μας, προκειμένου να αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο της κυβέρνησης μας με την Αχαΐα, για το καλό της παράταξης μας και του νομού μας!
Για μένα το μεγάλο στοίχημα είναι τη βραδιά των επόμενων εθνικών εκλογών η Αχαϊα να είναι στον χάρτη «γαλάζια»!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα