Νικητής είναι ήδη η Νέα Δημοκρατία

23.10.2021 / 9:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
katsougkrakis

Του Νίκου Κατσουγκράκη

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θέσει τους νέους στο επίκεντρο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, κάνοντάς τους πρωταγωνιστές σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο καλούμαστε να διαδραματίσουμε και στις εσωτερικές διαδικασίες του πολιτικού φορέα μας, συμμετέχοντας ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.
Το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών αφορά πρωτίστως στην επανενεργοποίηση των τοπικών μηχανισμών και τη διασύνδεσή τους με την Κοινωνία και την Κεντρική Διοίκηση. Γι΄αυτό κι εγώ άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτροπές κόμματος, φίλων και συναγωνιστών για ν’ αλλάξουμε προς το καλύτερο την Τοπική Κομματική οργάνωση και ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μας που εμπιστεύονται την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ως Περιφερειακός Σύμβουλος εκλεγμένος με την Παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, είναι ούτως ή άλλως καθήκον μου να αφουγκράζομαι τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Νομού Αχαΐας. Ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αντιλαμβάνομαι την σημασία που έχει να επικοινωνείται η Πολιτική της Κυβέρνησης στις τοπικές κοινωνίες. Λειτουργώντας συνδυαστικά με τις δύο αυτές ιδιότητες εκτιμώ ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα γοητευτικό πολιτικό αποτέλεσμα.
Για να έχει επιτυχία όμως η προσπάθεια αυτή, απαιτείται η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους, χωρίς διαχωρισμούς και διχαστικά διλήμματα. Η Τοπική Νέα Δημοκρατία έχει πλειάδα ικανότατων στελεχών και κανένας δεν περισσεύει στο προσκλητήριο της επόμενης ημέρας, για μια Τοπική Οργάνωση δυνατή, παρεμβατική και διεκδικητική. Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι οφείλουμε να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση, με γνώμονα πάντα τις αρχές & αξίες της Φιλελεύθερης Παράταξης.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι σε αυτή την διαδικασία Νικητής είναι ήδη η Νέα Δημοκρατία! Η διάθεση για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές είναι πραγματικά συγκινητική, καθώς χιλιάδες συμπολίτες μας ανανέωσαν την κάρτα μέλους ή καταχωρίστηκαν για πρώτη φορά στα μητρώα της Φιλελεύθερης Παράταξης. Αυτή είναι η μεγάλη κατάκτηση όλων μας, η οποία βεβαίως μεταφράζεται σε επιδοκιμασία της Πολιτικής της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και μας γεμίζει ευθύνη για την λειτουργία της ΔΕΕΠ την επόμενη ημέρα.
Θα ήθελα λοιπόν να απευθύνω κάλεσμα σε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Φιλελεύθερης Παράταξης με ένα μόνο μήνυμα: Αυτή την Κυριακή μαζική Συμμετοχή! Όλοι μας στις γαλάζιες κάλπες, για να ακουστεί δυνατά η φωνή των Νεοδημοκρατών της Αχαΐας. Και εφόσον με τιμήσουν με την ψήφο τους και με αναδείξουν επόμενο Πρόεδρο στη Νέα ∆ιοικούσα Εκλογική Επιτροπή, δεσμεύομαι ότι όλοι μαζί θα συνθέσουμε την επόμενη ημέρα μία δυναμική ομάδα που θα υπηρετήσει τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, θα ανανεώσει την ΔΕΕΠ Αχαΐας και θα αγωνιστεί για τη νίκη της Φιλελεύθερης Παράταξης στις μελλοντικές εκλογές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα