Εύκολα μάφιν μπανάνα

04.11.2020 / 8:20
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνετε;

shutterstock_308914865

Ένα γλύκισμα για όλες τις ώρες και περιστάσεις

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. γ. baking powder
  • 1 κ. γ. σόδα μαγειρικής
  • 1/2 κ. γ. αλάτι
  • 3 μεγάλες μπανάνες, λιωμένες
  • 3/4 κούπας λευκή ζάχαρη
  • 1 αβγό
  • 1/3 κούπας βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, προθερμάνετε το φούρνο στους 175C.
  2. Στη συνέχεια, αλείψτε μια φόρμα για μάφιν με λίγο λάδι και μετά αναμείξτε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι και αφήστε τα στην άκρη.
  3. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, αναμείξτε τις μπανάνες, τη ζάχαρη, το αβγό και το λιωμένο βούτυρο.
  4. Ρίξτε μέσα σιγά σιγά το μείγμα με το αλεύρι και ανακατέψτε απαλά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Μοιράστε το μείγμα με κουταλιές μέσα στις φόρμες για μάφιν.
  5. Βάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε τα μάφιν για 10 με 15 λεπτά.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα