ΥΛΙΚΑ
1 μικρά φλιτζάνια ρύζι γλασέ
4 μικρά φλιτζάνια νερό
500ml γάλα
3 κ.σ. ζάχαρη
ξύσμα από ένα λεμόνι
2 κ. σ. κορν φλάουρ
κανέλα τριμμένη
λίγο αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μία μικρή κατσαρόλα ρίχνεις το νερό, το ρύζι και το αλάτι και τα βράζεις σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι
Σε ένα ποτήρι βάζεις το γάλα με κορν φλάουρ και ανακατεύεις καλά
Ρίχνεις το μείγμα στο ρύζι, προσθέτεις τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύεις πολύ καλά με το σύρμα για να μην κολλήσει
Αφήνεις το ρυζόγαλο να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει
Σερβίρεις σε μπολ και τα αφήνεις να κρυώσουν πριν τα πασπαλίσεις με την κανέλα