«Πατρινόραμα»: Το ιστορικό περιοδικό της Πάτρας, επιστρέφει!

01.11.2020 / 16:28
patrinorama 2

Ένα από τα ιστορικά περιοδικά της Πάτρας, που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στις αρχές της δεκαετίας του1990με την πληρότητα και την πρωτοτυπία της ύλης του, πρόκειται να επανεκδοθεί ανανεωμένο μέσα στο τρέχον έτος, περνώντας έτσι στη νέα εποχή και την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!

Πρόκειται για το περιοδικό «Πατρινόραμα», το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του στα περίπτερα της Πάτρας για πρώτη φορά το 1992, φιλοξενώντας τότε στις σελίδες του γνωστά στο πανελλήνιο πρόσωπα από τον πολιτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο και γνωρίζοντας ανέλπιστα μεγάλη απήχηση από το αναγνωστικό κοινό της εποχής.’

Πλέον, το θρυλικό περιοδικό γυρίζοντας νέα «σελίδα», καθώς πρόκειται να επανεκδοθεί από την πατρινή εταιρεία «OneStep»,η οποία απέκτησε το όνομα και το ιστορικό λογότυπο του περιοδικού και ενέταξε στις δραστηριότητές της τις εκδόσεις ενημερωτικών εντύπων και τη δημιουργία ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Το νέο «Πατρινόραμα» θα κυκλοφορεί ανά τρίμηνο και θα διευθύνεται από τον γνωστό δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο, ο οποίος ανήκε στο συντακτικό επιτελείο και του πρώτου εκδοτικού κύκλου της δεκαετίας του ’90.

Την δημοσιογραφική ομάδα θα απαρτίζουν γνωστά ονόματα του χώρου, με στόχο μια άρτια σε όλα τα επίπεδα έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει στις σελίδες της αποκαλυπτικά θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις πανελλήνιου και τοπικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στη διεισδυτική δημοσιογραφία, την έρευνα και την ανάδειξη ζητημάτων της τοπικής κοινωνίας σε ολόκληρο το πολιτικό, κοινωνικό, επιχειρηματικό, αθλητικό και πολιτιστικό φάσμα.

Το νέο «Πατρινόραμα» θα τυπώνεται σε 15.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Tο πρώτο τεύχος της νέας εκδοτικής περιόδου του, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο, ενώ παράλληλα θα αναρτηθεί επίσημα και η ομώνυμη ενημερωτική ιστοσελίδα του περιοδικού στο διαδίκτυο, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας.

Τα γραφεία του περιοδικού βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 94 (β ́όροφος)και τα τηλέφωνα είναι τα:2610/87.40.87 και 2616/007.985

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα