“Οι Γαμπροί της ευτυχίας” το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Δήμου Ερυμάνθου

14.12.2022 / 14:29
afisa

Tην παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» παρουσιάζουν οι «Ταξιδευτές της πρόζας», σε διοργάνωση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΟΙ ΓΙΑΝΝIAΔΕΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ερυμάνθου.
Η παράσταση θα «ανέβει» το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Τριταίας – Σταυροδρόμι.

«Αλήθεια, πόσο υπέροχη μπορεί να είναι μια εξαιρετική ….Μεγαλοκοπέλα ..με προίκα που δίπλα της είναι. Ένας αδελφός ….ήρωας ..Μια Μνηστή από σπίτι ,μία ανιψιά με πατέρα πιλότο …Και
…Ένας βολβός που γνωρίζει την Αγγλική αορίστως ..Ταυρομαχίες στην Ισπανία ,και ένας γαμπρός που όλα τα σφάζει …Και η καρδιά του κτυπά δυνατά από έρωτα …
Και η νήσος Ύδρα στην Σαλοτραπεζαρία σε κάδρο …άραγε τι μυστικά κρύβει ..
Και η γνωστή Σόφη …Η μοδίστρα πώς γίνεται να κρατά την λύση ..
Η κόρη …Και ένας
Φοιτητής της φαρμακευτικής ..Και το άσμα που τραγουδά. ….Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ..τι ρόλο παίζει την μεσημβρίαν…Καλοξυσμένα μολύβια είχαν οι αείμνηστοι… Νίκος Τσιφόρος και Πολύβιος Βασιλειάδης που το έγραψαν στου ψυρρή πίνοντας τσίπουρα ..
Μην ΜΑΣ χάσετε θα είμαστε κοντά ΣΑΣ, το Σάββατο 17 του μήνα…Ταξιδευτές της Πρόζας, μπουλούκι αγάπης και προσφοράς παιδείας του θεάτρου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα