Η Κατερίνα Μουστάκα έρχεται στην Πάτρα με το βιβλίο «Οι Μικρές μου Αλήθειες- Τάδε έφη Κατερίνα»

15.05.2024 / 16:00
Κατερίνα Μουστάκα 3

Σε έναν κόσμο που οι προκλήσεις εμφανίζονται συχνά ως εμπόδια, η Κατερίνα Μουστάκα παρουσιάζει μια διαφορετική οπτική στο βιβλίο της, «Οι Μικρές μου Αλήθειες- Τάδε έφη Κατερίνα». Η ουσία του βιβλίου περιστρέφεται γύρω από την πεποίθηση πως τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε εμάς, αλλά συμβαίνουν για εμάς.
52 κείμενα, ένα για κάθε εβδομάδα του χρόνου, γίνονται η πρόσκληση για ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στον εσωτερικό μας εαυτό. Μια ειλικρινής ματιά στο προσωπικό μας παρασκήνιο, μια βουτιά τόσο στα σκοτεινά μας σημεία όσο και στις αλήθειες μας για να αναδυθούμε στο φως της προσωπικής ανάπτυξης.

Ένα εισιτήριο στον κόσμο της αυτογνωσίας και της θετικής μεταμόρφωσης.
Άλλωστε, η πόρτα είναι ανοιχτή. Το μόνο που έχει να επιλέξει κανείς είναι το αν θα αφεθεί να αγκαλιάσει το ταξίδι!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στο χώρο του βιβλιοπωλείου Discover (πεζόδρομος Βούρβαχη 3) στις 19:30.

Η Κατερίνα Μουστάκα σπούδασε Ιατρική στην Ελλάδα και Χειροπρακτική στην Αμερική. Ασκεί και τις δύο ιδιότητές της, στις οποίες τα τελευταία χρόνια προσέθεσε και αυτή της διδασκαλίας, μιας και πραγματοποιεί σεμινάρια για τη θεραπεία των Σημείων Πυροδότησης Πόνου (Trigger Points Therapy) ενώ από την αρχή της επαγγελματικής της καριέρας εξερευνά την μοναδική και πολύπλοκη σχέση μεταξύ σώματος και νου (body-mind connection) -το πώς, δηλαδή, η Βιογραφία μας επηρεάζει την Βιολογία μας.

«Οι Μικρές μου Αλήθειες- Τάδε έφη Κατερίνα» είναι το πρώτο της βιβλίο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα