«Η μεγάλη προοδευτική παράταξη ξαναγεννήθηκε με ηγέτη τον Νίκο Ανδρουλάκη!»

22.05.2023 / 15:13
fa 1

*Του Γιώργου Καρβουνιάρη

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε όχι ως φτωχός συγγενής ή συμπλήρωμα άλλων πολιτικών δυνάμεων αλλά με αυτόνομη παρουσία και ισχυρή φωνή. Είναι το μόνο κόμμα που αύξησε κατά σχεδόν 50%  τη δύναμή του, δείχνοντας ότι οδεύει εκ νέου σε ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε ότι είναι ο ηγέτης του μέλλοντος, ο οποίος θα διαμορφώσει το δημοκρατικό- προοδευτικό μέτωπο της χώρας, δίνοντας ελπίδα στον χειμαζόμενο πολίτη και προοπτική στον τόπο, αρχίζοντας από τις εκλογές του Μαΐου.

Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση για τους σχεδόν δύο χιλιάδες φίλους και φίλες  που μου έδωσαν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους ( προσωπικό… ρεκόρ σε όποιο εκλογικό στίβο έχω κατέβει μέχρι ώρας) και αισθάνομαι απέναντί τους μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποχρέωση. Όντας έξω από μηχανισμούς και μικροπολιτικές λογικές, γνωρίζουν ότι πάντα θα κοιταζόμαστε στα μάτια και η σχέση μας θα διέπεται από ειλικρίνεια και αξιοπιστία.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη δεύτερη έδρα στο Νομό, κάτι που θα ήταν εφικτό αν προσεγγίζαμε τα ποσοστά της γειτονικής Ηλείας. Έχουμε την ευκαιρία να το διορθώσουμε στις 25 Ιουνίου. Το ταξίδι ξεκίνησε χθες και αναμένεται συναρπαστικό!

*Ο Γιώργος Καρβουνιάρης είναι δημοσιογράφος , υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με το ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα