Γ. Κορφιάτης: Η Δάφνη στήνεται με γερές βάσεις

06.12.2020 / 9:28
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ

Η Δάφνη Πατρών είναι από τις ομάδες που πήραν ήδη αθλητική αναγνώριση στα  Μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κορφιάτης εκφράζοντας την ανακούφιση του τόνισε: «Είχα άγχος μεγάλο, είχα ξεκινήσει από τον Μάιο για την κατάθεση του φακέλου. Ήταν το δυσκολότερο καλοκαίρι που πέρασα, αφού έπρεπε να μαζέψω χαρτιά, να φτιάξω συμβούλιο, να πάω Πρωτοδικείο, Τράπεζες για χαρτιά και να μαζέψω την ομάδα από τον Ιούνιο. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη για την αθλητική αναγνώριση. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι, ήταν λες και έδινα εξετάσεις. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας Σταύρο Θεοδωρόπουλο που με βοήθησε πολύ.  Γουστάρουμε το χόμπι μας αλλά πρέπει να το κάνουμε με κανόνες και πλαίσια».

Αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της Δάφνης Πατρών, ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε «Στήνω στέρεες βάσεις για το μέλλον. Με ενέπνευσε ο προπονητής Θανάσης Κατσαντούλας. Είπα να βοηθήσω την ομάδα, να το ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Πήρα έμπνευση από τον νέο προπονητή και επειδή είμαστε σε μια από τις μεγαλύτερες περιοχές της Πάτρας αποφάσισα φέτος  να κάνω περισσότερα πράγματα. Πέρυσι η χρονιά ήταν απελπισία. Φέτος θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις.  Δεν κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Τα βήματα θα γίνονται σιγά – σιγά και εκεί επικεντρωνόμαστε.  Θέλουμε να μην έχουμε άγχος. Βάζουμε βάσεις για κάτι μεγαλύτερο και ήδη φτιάξαμε εξαιρετικά γραφεία της ομάδας». 

Ο Γιώργος Κορφιάτης είναι ικανοποιημένος όμως και από ένα ακόμα γεγονός αφού όπως τόνισε «Αυτό το όραμα, το κάτι διαφορετικό βρίσκει συμπαραστάτες. Βγήκε ενέργεια για το στήσιμο της ομάδας  και ήρθαν δειλά – δειλά άτομα από τα παλιά. Στον τελευταίο αγώνα της Δάφνης πριν την διακοπή ήρθαν 10 παλαίμαχοι παίκτες και φώναζαν για την ομάδα. Έπαιξαν για την ομάδα, έκλαψαν για αυτή και είναι πάλι κοντά μας. Υπάρχει μεγαλύτερη συλλογικότητα και η περιοχή θα αναδειχθεί. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο. Υγεία να έχουμε και θα γίνει». Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι η επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα γίνει άμεσα τόνισε « Δεν πιστεύω να αρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει. Είμαστε η πρώτη ομάδα που εφάρμοσε πλήρως τα μέτρα, το υγειονομικό πρωτόκολλο το τηρούμε. Δυστυχώς όμως μας κοροϊδεύουν. Δεν νομίζω να συνεχιστεί  το πρωτάθλημα, πάμε για του χρόνου. Η ζημιά είναι  μεγαλύτερη όταν έχεις θέσεις στόχους. Προσδοκάς κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις, για αυτό  είναι αρνητική η διακοπή. Εμείς είχαμε αρχηγούς της ομάδας να είναι εκτός 18άδας, αλλά να είναι κοντά μας και να χειροκροτούν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Εκεί με την διακοπή εμείς χάσαμε».

Στα μελλοντικά σχέδια του Γιώργου Κορφιάτη για την Δάφνη είναι η κατασκευή ενός δικού της γηπέδου και ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση χώρων.

Και όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας «Θέλω μελλοντικά να φτιάξουμε ένα μικρό προπονητικό κέντρο της ομάδας και θα γίνει. Ψάχνουμε έναν αξιοπρεπή χώρο για να φτιάξουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο και θα το βρούμε. Είναι δύσκολο να βρούμε τέτοιον χώρο εντός της πόλης της Πάτρας, ένα χώρο κοντά στην περιοχή μας, για αυτό και πιθανότατα θα είναι εκτός του ιστού πόλης. Το ψάχνουμε και θα τα καταφέρουμε».  

Αλέξης Διγενής

(από εφημερίδα Νεολόγος των Πατρών)           

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα