Η ακαδημία του Άτλαντα Πατρών μεγαλώνει και… θεριεύει!

06.12.2020 / 13:40
ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΟΣ

Η  Ακαδημία του Άτλαντα Πατρών συνεχώς μεγαλώνει και θεωρείται μια από τις κορυφαίες στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Ξένος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση αφού ως ποδοσφαιριστής  έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Παναχαϊκής, του ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ,  αγωνίστηκε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Αχαΐας,  αλλά και του Ιωνικού Νικαίας το 1989, όπου πήγε με υποσχετική ενός έτους με πρόεδρο τότε τον σπουδαίο  Νίκο Κανελλάκη, και έκτοτε σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Τώρα  είναι προπονητής στις ακαδημίες  του Άτλαντα, καθώς μαθαίνει τα μυστικά σε νεαρά παιδιά  και παρότι βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας προσπαθεί να κρατήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση τους παίκτες του και όπως τόνισε «Έχουμε βρει έναν χώρο του Δήμου Πατρέων όπου πληρεί,  κατά κάποιον τρόπο τις προϋποθέσεις για προπόνηση στο επίπεδο  που επιθυμούμε, ώστε να μπορούν τα παιδιά να βρίσκονται σε φόρμα. Είναι τέτοια η αγάπη τους που κάθονται καθημερινά τουλάχιστον τρεις ώρες!

Ο χώρος  που γίνεται η προπόνηση  είναι πλατεία του Δήμου. Το πρόγραμμα που έχει δοθεί στα παιδιά και το ακολουθούν πιστά, είναι σε συνεργασία του Άτλαντα και της ΑΕΚ!  Τα παιδιά που ακολουθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων ανήκουν στην Κ14 στην Κ15 και στην  Αντρική ομάδα του Άτλαντα  και το ευχαριστιούνται».

Ο Κώστας Ξένος ξέρει την εμπειρία των ακαδημιών και όπως τόνισε «Είμαι περίπου 10 χρόνια στο χώρο των ακαδημιών λόγο των παιδιών μου και αυτό που έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία 2 χρόνια είναι πραγματικά καταπληκτικό! Η ακαδημία του Άτλαντα τα τελευταία 2 χρόνια θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η πόλη μας! Χωρίς να υποτιμώ τις υπόλοιπες ακαδημίες! Ασχολούνται με την ακαδημία άνθρωποι που είναι γνώστες του χώρου και του αντικειμένου.  Βέβαια η βοήθεια από την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα είναι μεγάλη!  Θεωρώ σημαντικό την μεγάλη αγάπη που έχουν όλοι οι άνθρωποι της Ακαδημίας, για τα παιδιά.  Όσο για την οργάνωση, είναι σε επαγγελματικά πλαίσια.  Κάτι που δεν έχω ξανασυναντήσει μέχρι σήμερα! Έχω παίξει ποδόσφαιρο και δόξα το θεό μπορώ να έχω άποψη»!

Το  υλικό που χρησιμοποιούν τα νεαρά παιδιά για τις προπονήσεις τους στον χώρο του Δήμου Πατρέων  το έχει προμηθεύσει ο Άτλας Πατρών που το οργανωτικό του κομμάτι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αλέξης Διγενής

(από εφημερίδα Νεολόγος των Πατρών)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα