Αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ συμπληρώνει 125 ημέρες προετοιμασίας!

05.12.2020 / 9:06
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ink

Η Παναχαϊκή περιμένει τις εξελίξεις  και είναι σε αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς πέρασε τους τέσσερις μήνες προετοιμασία και  συμπληρώνει σήμερα 125 ημέρες προετοιμασία. Στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι είναι δύσκολο να υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα μέσα στον Δεκέμβριο, παρότι το επιθυμούν διακαώς, αφού η καθυστέρηση της έναρξης μόνο ζημιά σε όλα τα επίπεδα επιφέρει.  Ο Γιώργος Μπάρλος φροντίζει αυτό το διάστημα να ολοκληρωθούν όλες οι παροχές για την καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προχώρησε σε επανασπορά στο γήπεδο της Αγυιάς, βελτίωσε τους χώρους και τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ τις τελευταίες ημέρες δημιουργεί ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο τελευταίας γενιάς δίπλα από τα αποδυτήρια της ομάδας με καινούρια μηχανήματα.  Σοβαρή δουλειά έχει  συντελεστεί και στο προπονητήριο της Οβρυάς όπου έγινε επιχωμάτωση και επανασπορά και ο αγωνιστικός χώρος που θα παραδοθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά τις 15 Δεκεμβρίου, είναι πραγματικό χαλί.  

Το αφεντικό της ΠΑΕ δίνει μεγάλη βαρύτητα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας αφού θέλει να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις προπονήσεις της ομάδας. Και παράλληλα δίνει μηνιαίο μίσθωμα για έξι μήνες για την χρήση των εγκαταστάσεων στο Κτήμα Γουρδούπη στην Χαλανδρίτσα καθώς γίνονται προπονήσεις και σε αυτό το γήπεδο για να μην επιβαρύνονται πολύ τα δυο γήπεδα της ομάδας στην Πάτρα. Προχώρησε στην κατασκευή σύγχρονων γραφείων της ΠΑΕ στο Δρέπανο, όπου παρέχουν όλες τις ανέσεις στους ανθρώπους της ομάδας. Και καθημερινά δίνει βάρος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα τόσο για υποχρεώσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στους υπαλλήλους  και συνεργάτες της ΠΑΕ. Όμως υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν, όπως η προσφυγή του Πέταρ Όρλαντιτς που τις επόμενες ημέρες πρέπει να λάβει ποσό 26000 ευρώ, ενώ χρήματα διατίθενται συνεχώς κα για εξόφληση άλλων υποχρεώσεων. 

Βέβαια ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον Γιώργο Μπάρλο που περιμένει να λυθεί άμεσα είναι η συμφωνία της Σούπερ Λίγκ 2 με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και η ανακοίνωση της Πολιτείας για το ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρείες καθώς τα χρήματα αυτά θα δώσουν ανάσα στο ταμείο της ΠΑΕ και θα ελαφρύνουν το οικονομικό φορτίο του ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής.             

«Να επανέλθουν πρώτα στις προπονήσεις οι παίκτες της Παναχαϊκής και μετά θα γίνει αξιολόγηση»

Αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ συμπληρώνει 125 ημέρες προετοιμασίας! 5

Ο υπεύθυνος αξιολόγησης της Παναχαϊκής Μάκης Παρασκευόπουλος αναλύοντας τα δεδομένα που υπάρχουν με την αναστολή των προπονήσεων τόνισε «Είναι δεδομένη η πτώση της απόδοσης  και θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 εβδομάδες οι παίκτες της Παναχαϊκής να καλύψουν το χαμένο έδαφος.  Υπάρχει πτώση σε όλους τους τομείς. Στην φυσική κατάσταση, στην τεχνική, στην τακτική και θα χρειαστούν 3  εβδομάδες για να επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα». Ερωτηθείς αν θα πρέπει να γίνει εργομετρικά τεστ μετά την επιστροφή στις προπονήσεις τόνισε « Θα το κρίνουμε με τον προπονητή πότε θα γίνουν. Να επανέλθουν πρώτα οι παίκτες στις προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς και μετά θα γίνει αξιολόγηση.  Το θετικό είναι ότι είχαν γίνει εργομετρικά τεστ και πριν την καραντίνα και θα δούμε άμεσα σε ποια κατάσταση είναι μετά την αναστολή των προπονήσεων. Αυτό θα είναι ένα ερευνητικό κομμάτι για εμένα και το τεχνικό επιτελείο». 

Θα επωμιστεί το πιο βαρύ φορτίο με την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων

Αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ συμπληρώνει 125 ημέρες προετοιμασίας! 6

Ο Ανδρέας Φουσέκης θα επωμιστεί το πιο βαρύ  φορτίο μόλις αρχίσουν κανονικά οι ομαδικές προπονήσεις αφού θα αναλάβει το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης  των παικτών. Ο έμπειρος γυμναστής έχει έτοιμο το πλάνο της δουλειάς και ασκήσεων  ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σε σύντομο διάστημα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος εκτιμά απεριόριστα  τις ικανότητες του.

Έχει  συζητήσει  με τον κόουτς για παίκτες της Κ20 που θα προωθηθούν

Αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ συμπληρώνει 125 ημέρες προετοιμασίας! 7

Ο προπονητής της Κ20 της Παναχαϊκής Χρήστος Παρασκευόπουλος μπορεί να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού έχει ανασταλεί οι προπονήσεις, αλλά δουλεύει το πλάνο που θα δουλέψει με τους νεαρούς παίκτες μόλις ανάψει πράσινο φως για την επιστροφή στο γήπεδο. Έχει συναντηθεί με τον κόουτς Νίκο Παπαδόπουλο με τον οποίο έχει αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία, ενώ τον έχει ενημερώσει για νεαρούς παίκτες που μπορούν να προωθηθούν στην Παναχαϊκή.

Θα υπερασπίσει την ΠΑΕ την επόμενη εβδομάδα στην εκδίκαση της αγωγής για τον περσινό χλοοτάπητα στην Αγυιά

Αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ συμπληρώνει 125 ημέρες προετοιμασίας! 8

Ο Κώστας Κρεμμύδας είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Γιώργο Μπάρλο για θέματα της Παναχαϊκής και την επόμενη εβδομάδα ο νομικός σύμβουλος θα υπερασπίσει  την ΠΑΕ στην εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει η εταιρία που είχε αναλάβει πέρυσι, επί προεδρίας Σάκη Καλογερόπουλο, την ανακατασκευή  του χλοοτάπητα στην Αγυιά. Η εταιρία αξιώνει  ποσό 30000 ευρώ, ενώ στην ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν τιμολόγια της περσινής συμφωνίας. 

Αλέξης Διγενής

(από εφημερίδα Νεολόγος των Πατρών)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα