Στο 55% έχουν φτάσει κατά μέσο όρο οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα, σύμφωνα με όσα έλεγε ο ταμίας του ΣΚΕΑΝΑ Δημήτρης Φάκαλος, τονίζοντας ότι οι αυξήσεις αυτές δεν έχουν τερματίσει και έπονται και άλλες.Το γεγονός αυτό έχει επηρεάζει τόσο τους επαγγελματίες εστίασης, όσο και τους πελάτες των μαγαζιών. «Τα μαγαζιά έχουν κίνηση το Σάββατο και ερημώνουν τις καθημερινές. Αυτή είναι η τάση που πλέον έχει εδραιωθεί» σχολίασε σχετικά ο κ. Φάκαλος.
23 Ιουνίου, 2024 5:18 πμ
Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα Τηλ.: 2610 229 100
e-mail: [email protected]