Τραγωδία σε εστιατόριο στον Βόλο: Νεκρή γυναίκα την ώρα που έτρωγε

22.06.2024 / 15:32
Emergency personnel  at the Evangelismos General Hospital sanitises ambulance in Athe Athens, 12 November 2020. /Προσωπικό στα επείγοντα του Ευαγγελισμού απολυμαινει  ασθενοφόρο στην Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2020.

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης του Βόλου, όταν μια 68χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έτρωγε με μια φίλη της και έχασε τις αισθήσεις της.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ στο εστιατόριο Karma, στον Άναυρο. Η 68χρονη ενημέρωσε την φίλη της ότι δεν ένιωθε καλά και στον χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο μεταξύ, το προσωπικό του καταστήματος και πελάτες βοήθησαν την γυναίκα, που μέχρι εκείνη την ώρα στεκόταν στα πόδια της, να φτάσει ως την είσοδο, προκειμένου να την παραλάβει το ασθενοφόρο.

Όμως, κατά τη διάρκεια της αναμονής η 68χρονη κατέρρευσε και έχασε εντελώς τις αισθήσεις της. Ακολούθησε αγωνιώδης προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από άτομα που γνώριζαν και για δευτερόλεπτα φάνηκε πως επανακτά την επαφή με το περιβάλλον. Μετά από λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και η γυναίκα παραλήφθηκε με φορείο από το πλήρωμα, που την μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της, που προφανώς την πρόδωσε σε μια βραδιά χαλάρωσης δίπλα στο κύμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα