Πεντανόστιμο λαβράκι στον φούρνο με λαχανικά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Το λαβράκι από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκει στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσιο στα λιπαρά οξέα Ω3.
Υλικά
2 λαβράκια, περίπου στα 500-600 γραμμ. το καθένα
3 καρότα
4 πατάτες
2 κρεμμύδια
Ντοματίνια ή 2 ντομάτες
2 κολοκυθάκια
1 φινόκιο
Θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι
Διαδικασία
Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Κόβετε τα λαχανικά, τα βάζετε στο ταψί, αλατοπιπερώνετε και ακουμπάτε τα ψάρια πάνω στα λαχανικά.
Βάζετε ελαιόλαδο από πάνω και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά στον αέρα, αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε και στο πάνω κάτω του φούρνου στους 180 για 40 λεπτά. Σερβίρετε με λαδολέμονο.