Τα Χριστούγεννα του Τσιγγούνη από την Χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας

26.11.2023 / 12:00
ta 21

Η Χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας παρουσιάζει στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 9.15 μ.μ. , το μουσικό παραμύθι «Τα Χριστούγεννα του τσιγγούνη» διασκευή των Christmas Carols, του Charles Dickens.

Η πένα της συγγραφέως Μαρίας Ανδρ. Σπυροπούλου συναντά την εμπνευσμένη μελοποίηση του συνθέτη Χάρη Πεγιάζη σε αυτό το μικρό μιούζικαλ  γραμμένο για ηθοποιούς, σολίστες , χορωδία και ορχήστρα.

Το βιβλίο , που εκδόθηκε από την Cambia books, παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο στην Αθήνα στο Monk Grapes and Spirits, με μουσικά μέρη ηχογραφημένα από τη χορωδία BelCantes, σε φιλικό χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα και ενθουσιώδη διάθεση για διάλογο από τους παρευρισκόμενους .

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου από τους συντελεστές (συγγραφή θεατρικών έργων από τη μαρία ανδρ. σπυροπούλου και σύνθεση μουσικής για χορωδίες από το μουσικοσυνθέτη Χάρη Πεγιάζη) οδήγησαν στην υλοποίηση ενός υπέροχου έργου.

Η παράσταση θα έχει σκηνοθεσία – χορογραφία από την κ. Μαριμίλλη Ασημακοπούλου και οργανώνεται από τη χορωδία Belcantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών. Θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του Μουσικού σχολείου doremifasolistes, η μαθητική ορχήστρα του Μουσικού Λυκείου στα πλαίσια της Ελεύθερης έκφρασης, η χορωδία BelCantes, η χορωδία Belles, επαγγελματική ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Κ. Πεγιάζη, μαθητές από την σχολή MA School of Performing Arts.  

Η παράσταση έχει είσοδο με εισιτήρια των 12 και 15 Ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 11 Νοεμβρίου στη Γωνιά του βιβλίου.

Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα