Εύη Δρούτσα για Mαρίνα Σάττι: «Δεν είναι άνθρωπος που θα τον πάρεις στα σοβαρά»

16.05.2024 / 18:29
satti-2

Η Μαρίνα Σάττι απασχολεί τις εκπομπές για τη εμφάνισή της στη Eurovision, το βίντεο με τα χασμουρητά της στη συνέντευξη Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ, αλλά και για το νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά τον μουσικό διαγωνισμό.

Η Εύη Δρούτσα είναι μεταξύ αυτών, που στοχοποιούν την τραγουδίστρια και μέσα από το «Super Κατερίνα» η στιχουργός περιέγραψε τη Μαρίνα Σάττι, ως «έναν άνθρωπο που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

Πιο αναλυτικά, η Εύη Δρούτσα είπε: «Με αυτά που κάνει η Σάττι, τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

Στην πορεία η στιχουργός έκανε ξανά μια αναφορά με τον σάλο που είχε προκαλέσει η αναφορά της στο «τα, τα, τα» και ανέφερε ότι: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την άκουσα».

Ακόμη, η Εύη Δρούτσα είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά και καλά κάνει. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο».

Αναφερόμενη σε στίχο ενός από τα καινούργια τραγούδια της Σάττι, η Εύη Δρούτσα είπε: «Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα