Οι «αρμόδιοι και υπεύθυνοι» σφυρίζουν αδιάφορα

04.10.2021 / 9:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
43760033_10210994232766201_5276482668777701376_n

Του Κωνσταντίνου Μπουρδούλη, πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας

Όταν τον Δεκέμβρη του 2013, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας (ΟΧΙ ΟΛΟΙ), με εμένα ως Πρόεδρό του, οδηγούντο στην πόρτα του Ανακριτή, κατηγορούμενα για ενέργειες και αποφάσεις τους, προκειμένου να παραδοθεί το «Θαλάσσιο μέτωπο» της πόλης μας στους ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα «παραδινόταν» στους ΚΛΕΦΤΕΣ που λυμαίνονται τώρα την περιοχή του, δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτή την κατάντια.

Δεν σας το κρύβω ότι ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ και ΦΟΒΑΜΑΙ για την ανεξέλεγκτη συνέχιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης. Μιας κατάστασης, που δυστυχώς, σιγά – σιγά, τη συνηθίζουμε, αρχίζουμε να την θεωρούμε φυσιολογική και ίσως αυτό να την κάνει ακόμα ποιο επικίνδυνη.

Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούν, οι «υπεύθυνοι και αρμόδιοι», ότι, μια τέτοια στάση ΑΝΟΧΗΣ, λόγω της οποίας, σιγά σιγά και αθόρυβα, παραδίδονται τα κλειδιά της πόλη μας στους θρασύτατους κλέφτες και απατεώνες, ίσως τελικά να είναι και δική τους ενοχή και συνενοχή;

Αν όμως, παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να θεωρούν φυσιολογική αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση, που κάθε μέρα πάει από το κακό στο χειρότερο και για να ΔΙΑΛΑΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ, προτείνω να οργανώσουμε Φεστιβάλ «Ανοχής σε κλέφτες και απατεώνες, Ανευθυνότητας, Ασυδοσίας, Ωχαδερφισμού, Στρουθοκαμηλισμού και Εθελοτυφλίας». Σίγουρα θα είχε μεγάλη επιτυχία…….

Με ρωτάτε πολλοί, αν υπήρχε κάποια εξέλιξη, σχετικά με τη διάρρηξη και το σπάσιμο του αυτοκινήτου μας, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ στο Δημοτικό πάρκινγκ. ΟΧΙ, πλήρης «σιγή ασυρμάτου», από τους, κατά τα άλλα λαλίστατους επί παντός του επιστητού. Προφανώς ελπίζουν σ’ αυτό που λέει ο λαός μας: «Τρεις ημέρες είναι το θαύμα, τέσσερις το παραθαύμα», δηλαδή κάνουμε το χαζό και που θα πάει, σε λίγο θα ξεχαστεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα