Νέο κτίριο για το φαρμακείο του ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” Πατρών (φωτό)

29.02.2024 / 13:05
359212890_598042405847815_6760373968784121916_n

Μια ανάσα από την εκπλήρωση του στόχου που έθεσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης από την αρχή της θητείας του, βρίσκεται το έργο για την κατασκευή νέου κτιρίου το οποίο θα στεγάσει στο Φαρμακείο του ΓΝ «Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Το υπουργείο Υγείας ενέκρινε τη διενέργεια ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου του έργου «Ανέγερση νέου κτιρίου φαρμακείου και αποθήκης ΓΝ «Άγιος Ανδρέας», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο κ. Καρβέλης υπέγραψε σήμερα το πρωί τη σχετική απόφαση και τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια νέα δομή η οποία, όπως υποδείξαμε πριν από λίγο καιρό, θα βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό κτήριο του νοσοκομείου.

Νέο κτίριο για το φαρμακείο του ΓΝ "Άγιος Ανδρέας" Πατρών (φωτό) 3
Νέο κτίριο για το φαρμακείο του ΓΝ "Άγιος Ανδρέας" Πατρών (φωτό) 4

 Ένα πάγιο αίτημα το οποίο, πρέπει να πω, ότι ήταν στις πρώτες μου προτεραιότητες από τότε που ανέλαβα τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και μάλιστα θυμάμαι ότι ήταν και η πρώτη επίσκεψη που είχα κάνει σε νοσοκομείο. «Τρέξαμε» τις διαδικασίες ενώ πρέπει να πω ότι βρήκαμε άμεσα θετική ανταπόκριση από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή τη θετική εξέλιξη», συμπληρώνει ο κ. Καρβέλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πολλά χρόνια το φαρμακείο του νοσοκομείου στεγαζόταν σε κοντέινερ από το 2008.

(Στις φωτογραφίες, από την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου από την Αθήνα στο χώρο όπου θα κατασκευαστεί το νέο κτίριο το οποίο θα στεγάσει το φαρμακείο).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα