Quantcast

«Μήνυμα νίκης από Γρηγόρη Αλεξόπουλο»

17.06.2023 / 18:15
1-2-1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΓΚΟΛΗΣ

«Νίκη για τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο». Αυτό ήταν το μήνυμα, με φόντο τις εκλογές του Οκτωβρίου, που εκπέμφθηκε από την πρόσφατη εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, σύμφωνα με γνώστες της αυτοδιοιητικής σκακιέρας. Από πού πηγάζει αυτό; «Αφενός από την κοσμοσυρροή και αφετέρου από το κλίμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, με έκδηλη τη χαρά των παριστάμενων και σε πολλά σημεία της ομιλίας του κ. Αλεξόπουλου, της συγκίνησης, με την προσμονή για ένα θετικότερο τοπίο στην περιοχή. Μάλλον η προεκλογική περίοδος στη Δυτική Αχαΐα ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή», προστίθεται χαρακτηριστικά.

Στην πρώτη του επίσημη, μεγάλη εκδήλωση, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος παρουσίασε το όνομα της παράταξής του, «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα», όπως και τους στόχους της για τον Δήμο. «Με νέα και έμπειρα στελέχη, που τα ενώνει η προοπτική για τον τόπο τους, στη βάση της πολυσυλλεκτικότητας, θέλει να αλλάξει την κατεύθυνση της αρνητικής πορείας του Δήμου, για ένα επιτύχει: καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών, με έναν Δήμο πιο κοντά στους πολίτες, πιο άμεσο, όπως και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας. Επίσης, εκσυγχρονισμό των υποδομών, με την ύδρευση και την άρδευση να είναι ψηλά στην ατζέντα και αξιοποίηση της περιοχής για προσέλκυση τουριστών. Η στήριξη, δε, στον πρωτογενή τομέα θα είναι διαρκής».

Η παράταξη του κ. Αλεξόπουλου φιλοδοξεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «να δώσει Πνοή στη Δυτική Αχαΐα, κάνοντας τους Δημότες να… αναπνεύσουν-ανασάνουν από τα βάρη και τις αστοχίες του παρόντος».

Στο δελτίο Τύπου που ακολούθησε της εκδήλωσης του κ. Αλεξόπουλου, σημειώνεται, μεταξύ άλλων:

Με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Δυτικής Αχαΐας προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία, άνοιξε την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Το βράδυ της Κυριακής, στην Αίθουσα Συνεστιάσεων «Τα Πεύκα» στην Κάτω Αχαΐα, οι 100 πρώτοι υποψήφιοι, αλλά και εκατοντάδες υποστηρικτές και φίλοι του νέου αυτοδιοικητικού συνδυασμού άκουσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας να αποκαλύπτει το όνομα της παράταξής του, να μιλά για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει το Δήμο αλλά και να παρουσιάζει μέρος των ιδεών και του πλάνου που έχει καταστρώσει για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Μεταξύ πολλών άλλων, σε μια ομιλία με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μίλησε για το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας, το οποίο εκτιμά ότι χρειάζεται να βασιστεί σε συγκεκριμένο κοστολογημένο σχέδιο που έχει ήδη εκπονήσει και θα παρουσιάζει ξεχωριστά ανά άξονα το επόμενο διάστημα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας σημείωσε στην ομιλία του πως βασικός του στόχος είναι η Δυτική Αχαΐα να αποκτήσει χαρακτηριστικό αποτύπωμα σε ολόκληρη τη χώρα, ως ένας τόπος που ενισχύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στην πρωτογενή παραγωγή και επιπλέον που θα προτάσσει τις αναπτυξιακές προοπτικές του με βάση το τουριστικό προϊόν που μπορεί να παράξει.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη στόχευση για να μετατρέψει το Δήμο Δυτικής Αχαΐας σε ένα Δήμο που θα βελτιώνει διαρκώς την καθημερινότητα των δημοτών μέσα από καίριες παρεμβάσεις σε ζητήματα ασφάλειας, καθαριότητας, υποδομών, πολιτισμού, αθλητισμού, ώστε όλα τα ανωτέρω να στέκονται ως πυλώνες για την οικονομική άνθιση του τόπου.

«Είμαστε οι άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να δώσουν ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ» τόνισε αρχικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος στην ομιλία του και συνέχισε λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Όλο το προηγούμενο διάστημa, συζητούσαμε για τη Δυτική Αχαΐα. Διαπιστώναμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει. Ολοι μας είδαμε, με κοινές ιδέες και απόψεις, ότι έχουμε στα χέρια μας μια περιοχή-διαμάντι για όλη την Ελλάδα, μια περιοχή όμως, που παραμένει ακατέργαστη. Μαζί πήραμε την απόφαση να κάνουμε το μέλλον μας καλύτερο. Οι χαμένες ευκαιρίες τελείωσαν για τη Δυτική Αχαΐα. Εμείς κοιτάζουμε το μέλλον. Μαζί κάνουμε το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τόπο ανάπτυξης και προοπτικής. Είστε οι νικητές των εκλογών του Οκτωβρίου. Είστε οι νικητές της ζωής. Είστε οι άνθρωποι που αξίζουν πολλά παραπάνω»!

«Μήνυμα νίκης από Γρηγόρη Αλεξόπουλο» 5
«Μήνυμα νίκης από Γρηγόρη Αλεξόπουλο» 6
«Μήνυμα νίκης από Γρηγόρη Αλεξόπουλο» 7

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νεολόγος*

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα