Κορωνοϊός: Το επιδημιολογικό σκιαγράφημα της Αχαΐας σε πίνακες (φωτό)

13.05.2021 / 21:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 23

Σημαντική βήματα έχει κάνει η Αχαΐα, βελτιώνοντας την υγειονομική της κατάστασης, ρίχνοντας τα ενεργά κρούσματα και αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό την εμβολιαστική διαδικασία.  

Η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου αναφέρει τα εξής:  Ο εικόνες δείχνουν το επιδημιολογικό αποτύπωμα της περιοχής μας

Στα ενεργά κρούσματα τις δυο τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζουμε μια σταθερότητα στην Πάτρα  , με μια μικρή αύξηση στην αιγιαλεια και Δυτική Αχαΐα  , μεγάλη προσοχή.

Το συγκριτικό όμως πλεονέκτημα της περιοχής , που μας κρατάει και σε καλή υγειονομική κατάσταση , είναι η επιτάχυνση των εμβολιασμών .

Ξεκινήσαμε με 2000 εμβολιασμούς πίσω από το Ηράκλειο στις 15/4 και είμαστε τώρα περίπου 2000 μπροστά , και απειλούμε εντός εισαγωγικών , την Ανατολική Αττική που έχει 200000 πληθυσμό περισσότερο από την περιφερειακή μας ενότητα.

Συμπέρασμα , προσέχουμε τηρούμε τα μέτρα προστασιας , συνεχίζουμε την πολύ καλή δουλειά στους εμβολιασμούς και φυσικά η ελευθερία που απολαμβάνουμε ταιριάζει με την υπευθυνότητα , προστατεύοντας κυρίως τους ανεμβολιαστους συμπολίτες μας που δεν έχουν προλάβει να βρίσκονται στην λίστα των συνειδητοποιημένων πολιτών».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα