Έλλη Τρίγγου: Η «Μάγισσα» δέχεται τη μεγαλύτερη προδοσία

14.11.2023 / 17:00
i-magissa-themis-mpazaka

Η εγκυμονούσα Θεοφανώ αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά της με τον Μάρκο με διαφορετικό τρόπο, αλλά δέχεται πισώπλατη μαχαιριά. 

Ηαποκάλυψη του Δημοσθένη ότι είναι ο χαμένος αδελφός του Μιχαήλ και του Κανέλλου στη Μάγισσα, δεν είναι το μόνο θέμα που θα απασχολήσει στο μέλλον στη σειρά. Η Έλλη Τρίγγου ως Θεοφανώ θα δεχθεί ίσως τη χειρότερη επίθεση που έχει δεχθεί ποτέ και μάλιστα από το πιο έμπιστό της πρόσωπο. Και ίσως θα χρειαστεί να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

Η φυγή με τον Μάρκο και κίνηση ματ που ευνοεί την Κατερίνα Λέχου

Ο Δημοσθένης, ο χαμένος αδελφός του Μιχαήλ και του Κανέλλου, αποκάλυψε στη Μάγισσα μόνο στον Μανώλη την πραγματική του ταυτότητα, αλλά η συνάντησή του με τον Αντρέι σημαίνει ότι το μυστικό αυτό δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Ήδη ο Ρώσος εξεπλάγην με την προσωπικότητά του και θα ερευνήσει το παρελθόν του. Η μεταξύ τους σκηνή ήταν από τις καλύτερες του χθεσινού επεισοδίου.

Και ενώ ο Γερακάρης με τη Γερακίνα του πολεμούν στον πύργο τους στη Μάνη τους Τούρκους, με τη μαμά Θέμις Μπαζάκα να προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο της βρίσκοντας συμμάχους άλλους καπεταναίους, στην οικογένεια Λάσκαρη θα έχουμε δράματα.

Τη στιγμή που η Θεοφανώ έχει πάρει την απόφαση να παντρευτεί τον Φρίξο για να καλυφθεί η εγκυμοσύνη της, ο Μάρκος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Δεν θέλει κάποιος άλλος να παντρευτεί την αγαπημένη του και να μεγαλώσει το δικό του παιδί. Και κάνει ίσως την πιο επαναστατική κίνηση της ζωής του. Προτείνει στην αγαπημένη του μάγισσα να το σκάσουν από την Μάνη και να ζήσουν μακριά από όλους. Να απαρνηθεί αξιώματα και την περιουσία του για να βιώσουν τον έρωτά τους.

Ευτυχώς που αυτό δεν θα γίνει πράξη, γιατί θα κατέστρεφε όλους τους Λασκαραίους. Και ενώ η Έλλη Τρίγγου πασχίζει με κάθε τρόπο ως Θεοφανώ να βρει μία λύση, δέχεται την μεγαλύτερη προδοσία. Η καλόγρια Αγάθη, εκείνη που την είχε πάρει στην προστασία της και τη βοηθούσε, απευθύνεται στο Ιερατείο της Μονής και λέει πως είναι μάγισσα και έχει παραβεί όλους τους κανόνες.

Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά ο διωγμός της Θεοφανώς και τώρα ο Μάρκος φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. Ίσως η εγκυμοσύνη της, εδώ να λειτουργήσει θετικά για να την προστατέψει. Αλλά θα τολμήσει να το πει στον πατέρα του; Θα οδηγηθεί σε οριστικό χωρισμό με τη γυναίκα του;

Ή μήπως και σε αυτό το πρόβλημα, ο Αντρέι θα δώσει και πάλι τη λύση; Η Θεοφανώ βρίσκει στον Σιντόροφ τον μεγάλο της σύμμαχο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα