Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος της Μάγιας Αρδίτη

21.03.2024 / 16:16
e78062fe-ant1-816x500

Η Μάγια Αρδίτη, που υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά, είναι φεμινίστρια, δυναμική, μορφωμένη, όμορφη, ακτιβίστρια, ορφανή από μάνα, η οποία πέθανε στη γέννα.

Στόχος της ζωής της Μάγιας Αρδίτη είναι να ηγηθεί του αγώνα για τη γυναικεία χειραφέτηση στη χώρα, βάζοντας την ψυχοκόρη της στις επάλξεις, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει.

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τον θεσμό της ψυχοκόρης, ενώ παραδέχθηκε τις δυσκολίες που θα βιώσει η ηρωίδα της στα επόμενα επεισόδια.

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο της, η ηθοποιός τόνισε: «Μου αρέσει πολύ η εποχή που βλέπουμε τη Μάγια, γιατί πορεύεται σε μια δεκαετία που έγιναν ιστορικές αλλαγές.

Αφενός έχουμε την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αυτού της ψυχοκόρης, από την άλλη έχουμε τη ρεαλιστική αναβίωσης μιας εποχής που έφερε την αλλαγή και την ελπίδα στις καρδιές του κόσμου».

Πώς είναι όμως η σχέση της Μάγιας με τον σύζυγό της, Παύλο και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια για τον γάμο αυτό που φαίνεται να έχει κλωνιστεί;

«Η σχέση με τον Παύλο θα κλονιστεί απόλυτα, όπως και με τον πατέρα και τον γιο «Ως κοινωνία της. Γιατί θα καταλάβει πως στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί έχουμε μια ενοχή το φεμινιστικό κίνημα, παραμέλησε όλα τα άλλα. Δεν έβλεπε τι συνέβαινε μέσα στο ίδιο της το σπίτι» είπε η ηθοποιός.

Ποιο θα είναι όμως το τέλος της ηρωίδας που υποδύεται; Η Γιούλικα Σκαφιδά απαντά: «Επειδή έτσι έχει μάθει, θα συνεχίσει τη ζωή της, αλλά θα συμβιβαστεί με τις απώλειες που θα έχει αυτή. Θα φτιάξει ό,τι μπορεί και ό,τι δεν μπορεί θα το αφήσει να φύγει.

Θα συνεχίσει έχοντας πάντα στην ψυχή της τον πόνο της απώλειας αλλά και τη χαρά της σύσφιξης των σχέσεων που έφτιαξε στην πορεία της. Θα συνεχίζει τη ζωή της δυναμικά».

Πηγή: TV24

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα