Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Συμμετέχει στο «24 ώρες Ελλάδα» – «Καλλονές» και «θηριάκια» στην πλατεία Γεωργίου

20.10.2022 / 13:54
SISA_24HOURS_2022_POSTER ENG

Ο Σύλλογος Ιστορικών Σπορ Αυτοκινήτων (SISA) διοργανώνει το 25ο Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα 22-23 Οκτωβρίου 2022/ Πελοπόννησος – Στερεά Ελλάδα».

Τα 90 πληρώματα που συμμετέχουν το βράδυ του Σαββάτου 22/10 φτάνουν στην Πάτρα όπου στην Πλ. Γεωργίου γίνεται ο τερματισμός του 1ου σκέλους του αγώνα, (12 Ώρες Ελλάδα) απονομή των επάθλων και 3ωρη ανασυγκρότηση. Στις 11 το βράδυ δίνεται πάλι η εκκίνηση του 2ου σκέλους υπό το φως των προβολέων.


Είναι φανερό πως η διοργάνωση αυτή αποτελεί σημαντικό γεγονός και πόλο έλξης για τους φίλους του αυτοκινούμενου αθλητισμού καθώς και για όλους τους Πατρινούς και κατοίκους των γύρω περιοχών για να θαυμάσουν τις «καλλονές» και «θηριάκια» του παρελθόντος.


Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαϊας συμμετέχει και υποστηρίζει την διοργάνωση που προβάλει την πόλη μας. Προσφέρει τους χώρους στο ιστορικό κτίριό του για την γραμματειακή και δημοσιογραφική υποστήριξη της εκδήλωσης. Στα πληρώματα προσφέρονται δώρα με χαρακτηριστικά «Πατρινά» προϊόντα καθώς και αναψυκτικά για την «ανασυγκρότηση» και «αναζωογόνησή» τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα