Διαμαντής Κανελλόπουλος: «Ανέλαβαν» εργολαβικά να εκφοβίσουν υποψήφιό μας;

28.09.2023 / 14:34
330923695_1636888516742346_8536153627203099010_n-4-e1680250921496-768x547

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Επαναλαμβανόμενους, περιοδικούς, εκφοβισμούς  μέσα από απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται καταγγέλλει υποψήφιός μας, μέλος του ψηφοδελτίου του συνδυασμού της Νέας Συμπόρευσης για τον Ερύμανθο στον οικισμό της Πλατανόβρυσης.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Νέας Συμπόρευσης διεξάγει αυτή την περίοδο τον τίμιο αγώνα του. Αυτό δεν φαίνεται ότι δεν είναι ‘ανεκτό’ από κάποιους που θεωρούν πολύ… κλειστή την κοινωνία ‘τους’ για νέες, καθαρές, πολιτικές προτάσεις.

Η ‘επιθυμία’ τους να φιμώσουν συμπολίτες τους δεν βρίσκει όμως πρόσφορο έδαφος, γι αυτό, κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν χρήση άλλων ‘μεθόδων’ με τηλεφωνικούς εκφοβισμούς και απειλές κατά της ζωής και της ακεραιότητάς του, δράση στην οποία πρωτοστατούν μάλιστα διαφορετικά πρόσωπα.

«Ο συνδυασμός ‘Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο’ απεύθυνε εξ αρχής ένα στίγμα καθαρό και διάφανο προς τους πολίτες του Ερυμάνθου. Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, βρίσκεται σε μια πορεία νίκης, έχοντας ήδη πείσει για στόχους και οράματα τα οποία επαναλαμβάνονται καθημερινά κατά τις περιοδείες των υποψηφίων μας σε μια προεκλογική δραστηριότητα η οποία κλείνει, για να ανοίξει αύριο ένας νέος ‘Κύκλος αυτοδιοικητικής Ευθύνης’ για τον Ερύμανθο.    

Συνεχίζουμε κανονικά των αγώνα μας με συναίσθηση του καθήκοντος και ευθύνης, βρισκόμαστε απέναντι στους συμπολίτες, τίμια και εργατικά γιατί αυτό μας ταιριάζει. Ότι άλλο είναι μακριά και τη λογική και τις πρακτικές μας. Θέτουμε στην κρίση της τοπικής μας κοινωνίας πρόσωπα που ακολουθούν αυτού του είδους τις ‘πρακτικές’. Τα μελή μας είναι αξιόλογοι άνθρωποι, δεν απαντούν στις προκλήσεις, έχουν άλλη δουλειά, δεν αντιλαμβάνονται την αυτοδιοίκηση ως φέουδο» δηλώνει σχετικά ο Διαμαντής Κανελλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος – επικεφαλής συνδυασμού «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο».”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα