Ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις – Σε απόγνωση οι έμποροι από το χαμηλό τζίρο

10.07.2022 / 9:45
ekptoseis

Με μεγάλες εκπτώσεις θα προσπαθήσουν οι καταστηματάρχες να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να τους κάνουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.
Τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, με προτεινόμενο, ωράριο λειτουργίας 11:00 – 18:00
«Εκεί που έχουμε να κάνουμε και με τον τουρισμό σαφέστατα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα εκεί που είναι μόνο το εισοδηματία των Ελλήνων τα πράγματα δυσκολεύουν … αυτό που προσδοκούμε όλοι είναι να φτάσουμε το τζίρο του 2019» τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θοδωρής Καπράλος.
Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι υποχρεωτική η αναγραφή της διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας, μειωμένης τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ επιτρέπεται, επίσης, η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης.
Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα