Τσίπρας: Να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία

09.12.2021 / 13:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
aleskis-tsipras-syriza-9-12-21.jpg

Από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκανε δηλώσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί και εξακολουθούν να πλήττονται από την πανδημία ζητώντας να συνεχίσουν να υπάρχουν τα μέτρα για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν άμεση σχέση και βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

«Πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το Φθινόπωρο, προς τους επαγγελματίες που συνεχίζουν να πλήττονται από την πανδημία», τόνισε κατά τη συνάντηση που είχε στις στα Ιωάννινα με επαγγελματίες στην εστίαση.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης «Παμβώτης» Χρήστος Τάτσης τόνισε στον κ. Τσίπρα, πως οι επαγγελματίες του κλάδου προσπαθούν να επιβιώσουν έως την άνοιξη. Όπως επισήμανε, από τις 6 Νοεμβρίου οπότε και εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα, η πτώση του τζίρου αγγίζει το 80%,σε συνδυασμό και με τις καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν στους πελάτες να καθίσουν σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτήν την ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται με τον πρόεδρο και μέλη του Αγροτικού συνεταιρισμοί Ιωαννίνων. Ο κ. Τσίπρας περπάτησε σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης όπου συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ στις 7 το βράδυ θα κάνει πολιτική ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα