Οικονόμου: Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

09.12.2021 / 12:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
giannis-oikonomou-enimerosi-mple.jpg

Σημαντικά σημεία:

Η κυβέρνησή μας εφαρμόζει ένα σχέδιο ενεργητικής, πολύπλευρης διπλωματίας.
Η πανδημία επιμένει σε όλη την Ευρώπη και η εξάπλωση της νέας μετάλλαξης προκαλεί αυξημένη ανησυχία. Περίοδος κρίσιμη, θρησκευτικά οικονομικά και κοινωνικά. Οι επαγγελματίες προσδοκούν να εμβολιαστούν. Να μην εμποδίσουμε τη λειτουργία της αγοράς. Η κυβέρνηση δίνει έμφαση στην αξιοποίηση των όπλων που έχουμε στα χέρια μας.
Σημαντική αύξηση στα ραντεβού στους 60 και άνω. Σε 10 ημέρες κλείσηκαν 201.000 ραντεβού α’ δόσης. 88.000 αφορούσαν τους 60 και άνω.
Από αύριο Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα των παιδιών 5 έως 11 ετών. Σε πρώτη φάση οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε 75 περιοχές
Ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας όπου οι γονείς θα θέτουν τα ερωτήματά τους. Στις 14/12 Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις.
Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μείωση των κρουσμάτων στα σχολεία. Οι προφάσεις που επικαλούνται κάποιοι για να κρατούν μακριά τα παιδιά τους από το σχολείο είναι απαράδεκτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τη διάταξη, κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές. Να μας εξηγήσει ο Τσίπρας για ποιο λόγο υποστηρίζει αυτούς που στερούν από τα ανήλικα παιδιά τους το δικαίωμα να πάνε σχολείο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα