Το dete.gr αποκάλυψε πρώτο πανελληνίως το «μύθο» που… παρέσυρε τον Μυλόπουλο

10.11.2020 / 9:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
patra-eody

Το «μύθο» που οδήγησε τον ΕΟΔΥ να κινηθεί νομικά κατά του πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πρώην πρόεδρο του Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλο, αποκάλυψε πρώτο την περασμένη Κυριακή το dete.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια φημολογία απλώθηκε πάνω από την πόλη με αστραπιαία ταχύτητα, ήδη από την ίδια ημέρα έναρξης των ραπιντ τεστ, και διαδόθηκε από στόμα σε στόμα, τάχα εμπιστευτικά, μεταξύ πολλών Πατρινών.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη φήμη, μια γυναίκα πήγε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό στην πλατεία Γεωργίου την προηγούμενη Πέμπτη και αφού περίμενε για ώρα (σ.σ. η μέση ώρα αναμονής των πολιτών ήταν στις δύο ώρες), βαρέθηκε και έφυγε. Προηγουμένως όμως, είχε δώσει τα στοιχεία της στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έκανε τα τεστ.

Λίγη ώρα μετά και αφού είχε φύγει, χωρίς να δώσει δείγμα για το τεστ, ειδοποιήθηκε τηλεφωνικώς από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι βρέθηκε θετική στο ιό!

Η φημολογία που περιγράψαμε, άρχισε να διαδίδεται ήδη από το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης στην πόλη και να γίνεται πιστευτή.  

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Λίγο αργότερα, ο Γιάννης Μυλόπουλος κατέβασε την ανάρτησή του, γράφοντας επιχειρήματα του τύπου «ότι έκρινε καλό να την κατεβάσει καθώς δεν μπορεί να αποκαλύψει τις πηγές του, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα και ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την αξιοπιστία του».

«Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτησή μου για ιστορία που άκουσα έκρινα καλό να την κατεβάσω. Μη μπορώντας να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της. Οι πρωταγωνιστές αν θέλουν θα προχωρήσουν οι ίδιοι σε καταγγελία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα