Θεοδωρικάκος: Η συμμετοχή στις ευρωεκλογές θα είναι μήνυμα συνοχής του Ελληνισμού

25.04.2024 / 8:32
PHOTO-2024-04-23-13-02-48

Στην ανάγκη συμμετοχής των Ελλήνων του εξωτερικού στις ευρωεκλογές, αλλά και στην στρατηγική προτεραιότητα που πρέπει να έχει η χώρα μας για την αξιοποίηση του παγκόσμιου Ελληνισμού, εστίασε την ομιλία του στο Λονδίνο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος. Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Σύλλογος ΘΥΑΤΕΙΡΑ και η Hellenic Bankers Association τόνισε πως η ενότητα των δυνάμεων του Ελληνισμού είναι κρίσιμη για το μέλλον της Πατρίδας μας, επισημαίνοντας πως το δημογραφικό είναι το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα της Ελλάδας.

“Θέλω να σας καλέσω να συμμετέχετε στις ευρωεκλογές, να ασκήσετε το δικαίωμα που έχετε. Ψηφίζοντας και για την Ελλάδα και για τη Ευρώπη. Επιλέγοντας να συμβάλετε στη σταθερότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας, στην ισχυρή, πατριωτική φωνή και παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρώπη” είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους ομογενείς και τους ενημέρωσε αναλυτικά για τη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο.

Νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του πρώην υπουργού για την κινητοποίηση των ομογενών είναι η Γαλλία και ειδικά το Παρίσι και θα ακολουθήσει η Γερμανία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα