Θάνος Καληώρας: Δεν υπήρξα πιστός, όταν τέλειωσε ο γάμος μου με την Τζέσυ Παπουτσή ήταν ένας κορεσμός μετά από 15 χρόνια γάμου

20.03.2023 / 14:21
49049

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θάνος Καληώρας μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την απαξίωση για τους ηθοποιούς των σειρών του Νίκου Φώσκολου, τους έχοντες υψηλά πόστα που ξεχνάνε εύκολα, τον γάμο, την απιστία και την οικογένειά του.

Για την απαξίωση των ηθοποιών από τις σειρές του Νίκου Φώσκολου, ο Θάνος Καληώρας επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Γιατί να υπάρχει αυτό το ψεγάδι, η ρετσίνια επειδή συμμετείχαμε στο «Καλημέρα Ζωή» ή στη «Λάμψη» κάνοντας τη δουλεία μας;

Έχουν έρθει στα αυτιά μου απαξιωτικά σχόλια και για τον Νίκο Φώσκολο και για τις σειρές του και για τους ηθοποιούς του».

Για τον γάμο, την απιστία, αλλά και το πρόβλημα υγείας από το οποίο «έφυγε» η Τζέσυ Παπουτσή, ο Θάνος Καληώρας σχολίασε: «Δεν υπήρξα πιστός, αλλά όταν τέλειωσε ο γάμος μου με την Τζέσυ Παπουτσή, δεν ήταν μόνο θέμα απιστίας, άλλα και ένας κορεσμός μετά από 14-15 χρόνια γάμου. Μετά τον χωρισμό μας, δεν έλειψα από το παιδί μου ούτε μία μέρα, απλώς δεν κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι.

Υπήρχε το πρόβλημα της Τζέσυς με τον καρκίνο, το πάλευε πολύ γενναία, άλλα δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, έγινε τελείως ξαφνικά.

Δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε, «έπεσε» ξαφνικά η Τζέσυ, άλλα και στο διάστημα που παρέμενε στο νοσοκομείο, είχαμε την ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει».

«Η σύζυγος μου δεν θέλει να μιλάω για εκείνη, δεν εμφανίζεται ούτε σε φωτογραφίες, ούτε στην τηλεόραση, είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ο γιος μου ο Γιώργος, φυσικά και αποδέχτηκε τη σύζυγό μου, είμαστε τόσο δεμένοι που έχουμε βαπτίσει την εγγονή μου, τη μικρή Τζέσυ, είμαστε και νονοί της.

Η μικρή Τζέσυ είναι σαν παιδί μου, άλλα ο γιος μου είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, ο Γιώργος είναι η λατρεία μου», αποκάλυψε ο Θάνος Καληώρας σχετικά με τον γιο του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα