Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή

20.03.2023 / 15:20
xristidou-54

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζονται πλέον οι εκπομπές, τις ενημερωτικές ειδήσεις.


«Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, ακόμα δεν έχουμε υπογράψει αλλά αυτή είναι η πρόθεση από όλες τις πλευρές από όσο γνωρίζω», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν θα σκεφτόμουν να κάνω καθημερινή εκπομπή στην παρούσα φάση. Αυτή η εκπομπή έτσι όπως είναι διαμορφωμένη, σε μέρες και ώρες, εμένα εξυπηρετεί πάρα πολύ με το πρόγραμμα των παιδιών που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το Σαββατοκύριακο έχει μια άλλη φιλοσοφία, έτσι το αισθάνομαι. Ήδη η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη, οπότε δεν ξέρω πως την παλεύετε τις καθημερινές παιδιά…», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν αισθάνομαι εγώ καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό και εμείς να είμαστε σε άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει η τηλεόραση και σιγά-σιγά θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι σε αυτό. Ο κόσμος στο τέλος της ημέρας διαλέγει. Τα νούμερα που τα ονομάζουμε νούμερα είναι ο κόσμος, οπότε προσπαθούμε μέσα από αυτό να ψυχανεμιστούμε τι θέλει μέσα από αυτό», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα