Τεμπονέρας «αδειάζει» Κασσελάκη: Η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές είναι ένας ρεαλιστικός στόχος

11.12.2023 / 18:45
temponeras-syriza.jpg

Σε αντίθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έβαλε στόχο την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς ευρωεκλογές, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε ότι η δεύτερη θέση είναι ένας ρεαλιστικός στόχος.

Μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, ο κ. Τεμπονέρας αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «το συνέδριό μας θα είναι ένα σημείο καμπής. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια ιδεολογική και προγραμματική και οργανωτική επανεκκίνηση».

«Οι επόμενες ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες, είναι στόχος για εμάς να είμαστε σε τέτοια θέση – η δεύτερη θέση θεωρώ πως είναι ένας ρεαλιστικός στόχος- που θα μας συνδέσει ξανά με την κυβερνητική προοπτική. Πέρα από τα ποσοστά, πρέπει να δώσουμε ένα σήμα αξιοπιστίας στην ελληνική κοινωνία» κατέληξε.

Μιλώντας για την οπαδική βία ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έχει περάσει κάτω από τον πήχη στην αντιμετώπισή της. Οι προτάσεις που καταθέσαμε εμείς ουσιαστικά μεταφέρουν την ευθύνη στις Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες προκειμένου να κάνουν αυτό που πρέπει, δηλαδή να ελέγχουν αυτούς που είναι μέσα στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει πλαίσιο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν τηρείται. Δεν γίνεται καμία ταυτοποίηση. Υπάρχει ευθύνη της πολιτείας να εποπτεύσει όσα γίνονται και να μπορέσει να τηρηθεί και η νομοθεσία, η οποία είναι αυστηρή αλλά φαίνεται πως η αυστηροποίηση των ποινών δεν είναι η απάντηση στα ζητήματα αυτά» ανέφερε.

«Το θέμα των συνδέσμων μας απασχολεί όλους, πολλές φορές είδαν να κλείνουν ή να γίνονται προτάσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθούν τα αστυνομικού χαρακτήρα μέτρα. Πρέπει να το δούμε ευρύτερα» σχολίασε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα